Kertészeti EC/TDS-mérő AD-32

Vélemény írása a termékről

 

 

Hogyan fogja megoldani az AD32 az ÖN problémáját ?

Ha most száraz leírásokra, és paraméterekre számított, akkor ki kell hogy ábrándítsam, mi nem csak a műszert adjuk, tőlünk megkapja hozzá a szaktudást is. Ahhoz, hogy segíteni tudjak Önnek a feladatához leginkább megfelelő EC mérő kiválasztásában, kérem mérlegelje az alábbi dolgokat: 

AD-32 EC/TDS/T vezetőképesség mérő

Felhasználási terület:

  • Mezőgazdasági mérések- talaj , tápoldat EC értékének az ellenőrzésére. Az AD32vel a talaj EC értékét is ellenőrizheti, ha oldatot készít belőle (2 az 1-hez hígítással, pl. 100g talajhoz, 200g desztillált vagy RO vízet adagolva).
  • Medencék sótartalmának a mérésére.Ha amedencébe sót adagolnak és ebből lesz előállítva megfelelő klór színt, akkor mérni kell a sótartalmat.Az AD32 0-10 g/l között tud mérni NaCl szintet.

FIGYELEM! Az EC mérőt minden pontos mérés előtt kalibrálni kell, amelyet csak kalibráló  oldattal lehet! Ezért is ajánljuk hozzá az oldatokat gazdaságos (50 ml) kiszerelésben. Az oldat flakonos kiszerelésben (NEM TASAKBAN!) kerül forgalomba, ami lehetővé teszi annak többszörös használatát.

Miért kell az AD-32 EC mérőhöz legalább 50 ml puffer oldat?

 -Csak akkor gazdaságos a felhasználása, ha többször is lehet használni az oldatot
 - Az EC mérőt  minden pontos mérés előtt kalibrálni kell, de legalább egyszer hetente! Aki az ellenkezőjét állítja, nem profi vagy önérdekből teszi.
 - A gyári 25 ml-s tasak csak 1 kalibrálásra elég (?) , vagyis  2 napig pontos lesz a EC mérő, utána?!
 - A készülék kalibráláshoz a pohárba legalább 50 ml- oldat kell

 
Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
argep.hu arcedula.hu vatera.hu shopmania.hu olcsobbat.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.