Professzionális mérőeszközök, a jövő mezőgazdasági szakembereinek!
Kérdése van? +36-205466451
Az SSX 210 sómérőt folyékony és félszilárd élelmiszerek sótartalmának mérésére használják, mint például hús, darabolt hús, sajt, saláták stb. A mérést az elektromos vezetőképesség meghatározásával hajtják végre, mivel az arányos a sótartalommal.
Előnyei:
Fontos, hogy a mérendő közeg vízkomponenssel is rendelkezzen. Ez azt jelenti, hogy a sómérést nem lehet elvégezni tiszta olajban (nem tartalmaz vizet).
A megfelelő íz biztosítása érdekében minden ételhez külön sótartalom szükséges. Az egyes ételek ízlése azonban különbözik, ami azt jelenti, hogy a felhasználónak el kell készítenie saját sótartalmú tábláját.
Ha például úgy határoznak, hogy a pácolt sonka optimális fűszerezése 86 értéket eredményez, akkor az összes további sonkát kikeményíthetjük és fűszerezhetjük, amíg el nem érik ezt az értéket.
Tartozék tokkal és kétvezetékes mérőszondával, aranyozott elektródákkal és szonda-kábellel.
Típus
SSX 210
Sótartalom - tartomány
0,0 - 100,0
Sótartalom - felbontás
1,0 számjegy
Sótartalom - pontosság
±1 számjegy
Megfelelő érzékelők
2 vezetős mérőpróba aranybevonatú elektródákkal
Tápfeszültség
3 V/1 Ah, lítium elem, CR2477
Megfelelés
IP 54
Szélesség × mélység × magasság, mm
100 × 46 × 25
Tömeg, kg
0,2