SSX 210 hús sótartalom mérő
Műszaki paraméterek
Előnyei:
- Az élelmiszerek relatív sótartalmának mérése (hús, kolbász, sonka, sajt, saláták)
- Lehetővé teszi az állandó íz megtartását
- Könnyű kezelhetőség
- Az ABS háznak köszönhetően praktikus és robusztus
- Automatikus kikapcsolás 5 perc elteltével
- Üzemi hőmérséklet: +10 ... + 40 ° C
Fontos, hogy a mérendő közeg vízkomponenssel is rendelkezzen. Ez azt jelenti, hogy a sómérést nem lehet elvégezni tiszta olajban (nem tartalmaz vizet).
A megfelelő íz biztosítása érdekében minden ételhez külön sótartalom szükséges. Az egyes ételek ízlése azonban különbözik, ami azt jelenti, hogy a felhasználónak el kell készítenie saját sótartalmú tábláját.
Ha például úgy határoznak, hogy a pácolt sonka optimális fűszerezése 86 értéket eredményez, akkor az összes további sonkát kikeményíthetjük és fűszerezhetjük, amíg el nem érik ezt az értéket.
Tartozék tokkal és kétvezetékes mérőszondával, aranyozott elektródákkal és szonda-kábellel.
SPECIFIKÁCIÓK
Típus |
SSX 210 |
Sótartalom - tartomány |
0,0 - 100,0 |
Sótartalom - felbontás |
1,0 számjegy |
Sótartalom - pontosság |
±1 számjegy |
Megfelelő érzékelők |
2 vezetős mérőpróba aranybevonatú elektródákkal |
Tápfeszültség |
3 V/1 Ah, lítium elem, CR2477 |
Megfelelés |
IP 54 |
Szélesség × mélység × magasság, mm |
100 × 46 × 25 |
Tömeg, kg |
0,2 |