Új jelszó kérése
30 ezer forint feletti vásárlás esetén!
Miért Minket válasszon?

Mert mi ismerjuk a gazdák szükségleteit és problémáit!

Reális segítséget kap tőlünk!

Nem csak terméket veheti meg, de tudást is kap hozzá!

Miben Segíthetünk?

info@labornite.hu 

Tel: 0652/445-755

Munkanapokon 8-18ig

100% Minőség

 

Közösségi oldalak
TOP termékek
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kapcsolat

Labornite Kft.,

4033.
Debrecen,
Szondi u. 12,


Telefon: +36-52/445-755.
Termék részletek


Pénztermelő növénytermesztés - kézikönyv gazdáknak

Pénztermelő növénytermesztés - kézikönyv gazdáknak
 • Pénztermelő növénytermesztés - kézikönyv gazdáknak
 • Pénztermelő növénytermesztés - kézikönyv gazdáknak
 • Pénztermelő növénytermesztés - kézikönyv gazdáknak
2 490 Ft
Nem kérek plusz szolgáltatást
Kiterjesztett Garancia (+1év) +6 000 Ft / db
Szállítás előtti kalibráció +1 500 Ft / db
Gazda Webáruház- AJÁNDÉKUTALVÁNY +5 000 Ft / db

Pénztermelő Növénytermesztés - mérésekkel növeld profitodat!
A könyv, ami megtanít egy ÚJ modell szerint, minimális befektetéssel megnövelni a termésedet és megmutatja,hogyan alakítsd a gazdaságodat valódi pénztermelő gépezetté.

A Tartalomjegyzék:

I. Fejezet » Alapok: A növénytermesztés legfőbb paraméterei.

Ebben a fejezetben nagyon röviden összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat olyan folyamatokról, amelyek a növények növekedéséhez elengedhetetlenek. Figyelem! Itt nem a tudományos fogalmak megmagyarázása a lényeg. Célunk bemutatni a gazda szemszögéből mi-mit is jelent, miért is fontos számára a fotoszintézis, a növények megfelelő táplálása ( N,P, K – vitaminok a növénynek), megfelelő környezeti feltételek ( víz, fény, széndioxid, hőmérséklet), amelyek segítenek a maximumot kihozni a növénytermesztésből.

II. Fejezet »Méresek A Talajban

Leírunk 6 növénytermesztés szemszögéből legfontosabb paraméter mérési módszerét, amelyekkel a talaj, öntözővíz és tápoldatok minőségét tudja ellenőrizni egyszerűen. Ez a 6 paraméter: pH, EC, N, P , K, nedvességtartalom. Gyakorlatból tudjuk, ha első lépésként, csak a pH és EC mérést kezdi el alkalmazni a gazda, már az is 30-50 % profitnövekedést biztosít számára. De mi azt szeretnénk, ha gazdáink az Európai terméshozamokat produkálnák és vezető szerepre törnének. Ezt csak a tudomány eredményeinek bevonásával érhető el. Ezek a mérések a termelékenység növeléséhez, a kiadások és veszteségek minimalizálásához és a PROFIT NÖVEKEDÉSÉHEZ vezetnek!

III. Fejezet » Titkok Felfedése

A mérés önmagában kevés, érteni is kell az eredményeket, következtetéseket kell levonni és CSELEKEDNI! Na ebben a részben olyan információt kapsz, melyet általában cseppenként osztogatnak, mi pedig összegyűjtöttük és átadjuk NEKED! Ezek a titkok a tudományos publikációkban vannak elrejtve, a tudósok által beszélt és a gazdáknak nem érthető nyelven vannak leírva. De itt most elolvashatod, megtanulhatod, és a legfontosabb, hogy alkalmazhatod ezt a tudást! Garantálom, egy év múlva rácsodálkozol majd, hogy mennyivel jobban is mennek a dolgaid!

IV. Fejezet» Folyamatos mérések a növénytermesztésben

Ez a fejezet a fejlődés következő szintjének a bemutatásáról szól. Célunk nem az, hogy plusz munkát adjunk Neked a mérések kivitelezésével. A kézi mérések beiktatása a technológiába ma már kötelező elem, de a mérési folyamatokat is lehet automatizálni és az ilyen automatizálás még “rátesz egy markoló lapáttal a talicskára”! Vagyis ha tanulsz tőlünk és gyorsan fejleszted a gazdaságodat a mi tanításaink szerint, akkor nagyon hamar eléred ezt a szintet, hogy automatizálj. Mi partnereid leszünk ebben is és megtanítunk arra, hogyan készíts gazdaságos monitoros megfigyelő rendszert, vagy olyan automata öntöző-tápoldatozó rendszert, amelyik már helyetted dolgozik!

ÖSSZEFOGLALÓ »

Miért a tudás a legjobb befektetés? Hogyan fejlődjön a gazda? Ezt a két kérdést boncolgatjuk. Érdekfeszítő olvasmány, ambiciózus gazdáknak.

Mi mindent kapsz még?

Olyan könyvélményt kapsz, amire hónapokig emlékszel majd.

Ezt a könyvet nem csupán szeretni fogod – hanem rajongani érte.

Ez lesz egyik legjobb befektetésed!

Ilyen áron ennyi sok értékes információt még nem vásároltál soha!

Ne hagyd hogy a konkurensed hamarább megkapja, mint te ezt a tudást!

 

RENDELD MEG MOST! Alkalmazd és gazdagodj!

 

 • Google Termék Kategória
  pH mérő/EC mérő/ Refraktométer
  Cikkszám
  konyv2
  A vásárlás után járó pontok
  125 Ft
Webáruház készítés