Új jelszó kérése
30 ezer forint feletti vásárlás esetén!
Miért Minket válasszon?

Mert mi ismerjuk a gazdák szükségleteit és problémáit!

Reális segítséget kap tőlünk!

Nem csak terméket veheti meg, de tudást is kap hozzá!

Miben Segíthetünk?

info@labornite.hu 

Tel: 0652/445-755

Munkanapokon 8-18ig

100% Minőség

 

Közösségi oldalak
TOP termékek
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kapcsolat

Labornite Kft.,

4033.
Debrecen,
Szondi u. 12,


Telefon: +36-52/445-755.
Termék részletek


Főzz Pálinkát Egyszerűen kézikönyv

Főzz Pálinkát Egyszerűen kézikönyv
  • Főzz Pálinkát Egyszerűen kézikönyv
  • Főzz Pálinkát Egyszerűen kézikönyv
3 000 Ft
Nem kérek plusz szolgáltatást
Kiterjesztett Garancia (+1év) +6 000 Ft / db
Szállítás előtti kalibráció +1 500 Ft / db
Gazda Webáruház- AJÁNDÉKUTALVÁNY +5 000 Ft / db

Főzz Pálinkát Egyszerűen
A könyv, ami megtanít az ÚJ modell szerinti pálinka készítésre és megmutatja, hogy mit csinálnak jól a versenygyőztes pálinkák mesterei.

” A munkafüzet rámutat a precíz pálinkafőzés ideológiájára kezdve az alapoktól, a gyümölcs ellenőrzésén, a cefrézésen, a pektinbontók és az élesztők alkalmazásán, a pálinkafőzésen és a szeszfok beállításán keresztül, egészen a pálinka pihentetéséig. A kézikönyv tanulsága véleményem szerint abban is rejlik, hogy felhívja a pálinkafőzők figyelmét a pálinka hibáira, és azok kezelési módjára.

Kiváló, hasznos és praktikus tudást biztosít a kezdő és a tapasztalt pálinkakészítők számára. A könyvnek köszönhetően elsajátított tudás gyakorlati alkalmazásával minőségesebb, ízletesebb pálinkát lehet készíteni. “

Raffai Attila
a zentai Szent Miklós Pálinka Lovagrend tagja

  • Lépésről-lépésre segítséget nyújtó útmutatót és kivitelezési terveket. A pálinkafőzés sem bonyolultabb mint összeszerelni egy IKEA-ban vásárolt bútort, legalábbis ha van hozzá egy részletes útmutatód!
    Részletes Tartalomjegyzék:
    • 0. lépés – Alapanyag előkészítése
    • 1. lépés – Gyümölcs minőségellenőrzése
    • 2. lépés – Cefre savazása pH mérővel
    • 3.lépés – Pektinbontó alkalmazása
    • 4. lépés – Élesztővel való beoltás
    • 5. lépés – Élesztőtápsó hozzáadása
    • 6. lépés – Cefre erjesztése
    • 7. lépés – Pálinkafőzés – a cefre lepárlása
    • 8. lépés – A pálinka szeszfokának beállítása
    • 9. lépés – A pálinka “pihentetése” és érlelése
    • 10. lépésre reméljük nem lesz szükség
      / A pálinka hibáinak a kijavítása /
  • Google Termék Kategória
    pH mérő/EC mérő/ Refraktométer
    Cikkszám
    konyv
    A vásárlás után járó pontok
    150 Ft
Webáruház készítés