Részletek
Lépésről-lépésre segítséget nyújtó útmutatót és kivitelezési terveket. A pálinkafőzés sem bonyolultabb mint összeszerelni egy IKEA-ban vásárolt bútort, legalábbis ha van hozzá egy részletes útmutatód!Részletes Tartalomjegyzék:
- 0. lépés – Alapanyag előkészítése
- 1. lépés – Gyümölcs minőségellenőrzése
- 2. lépés – Cefre savazása pH mérővel
- 3.lépés – Pektinbontó alkalmazása
- 4. lépés – Élesztővel való beoltás
- 5. lépés – Élesztőtápsó hozzáadása
- 6. lépés – Cefre erjesztése
- 7. lépés – Pálinkafőzés – a cefre lepárlása
- 8. lépés – A pálinka szeszfokának beállítása
- 9. lépés – A pálinka “pihentetése” és érlelése
-
10. lépésre reméljük nem lesz szükség/ A pálinka hibáinak a kijavítása /
Adatok
Google Termék Kategória
pH mérő/EC mérő/ Refraktométer
Wsfind Kategória
1445
Cikkszám
konyv
A vásárlás után járó pontok
150 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!