Professzionális mérőeszközök, a jövő mezőgazdasági szakembereinek!
Kérdése van? +36-205466451
Főzz Pálinkát Egyszerűen A könyv, ami megtanít az ÚJ modell szerinti pálinka készítésre és megmutatja, hogy mit csinálnak jól a versenygyőztes pálinkák mesterei.
” A munkafüzet rámutat a precíz pálinkafőzés ideológiájára kezdve az alapoktól, a gyümölcs ellenőrzésén, a cefrézésen, a pektinbontók és az élesztők alkalmazásán, a pálinkafőzésen és a szeszfok beállításán keresztül, egészen a pálinka pihentetéséig. A kézikönyv tanulsága véleményem szerint abban is rejlik, hogy felhívja a pálinkafőzők figyelmét a pálinka hibáira, és azok kezelési módjára.
Kiváló, hasznos és praktikus tudást biztosít a kezdő és a tapasztalt pálinkakészítők számára. A könyvnek köszönhetően elsajátított tudás gyakorlati alkalmazásával minőségesebb, ízletesebb pálinkát lehet készíteni. “
Raffai Attila a zentai Szent Miklós Pálinka Lovagrend tagja